Een boer melkt zijn koe
een kind loopt achter haar moeder die te snel wandelt
een rij mensen die wacht op hun beurt aan de bankautomaat
een groep auto's die voor het spoor wachten
een oud vrouwtje dat uit de winkel stapt
Het leven gaat door voor iedereen
en toch staat het voor mij stil
Ik kan niet meer terug
en vooruit wil ik niet meer
God,zeg me wat te doen
ik zie geen weg meer
ik zie enkel nog de weg naar de eeuwigheid ...