Het hart van onze liefde is doorkliefd door duizend messen
de engel geboren uit onze liefde is in de kuil geworpen
de bladeren van onze liefdesboom zijn verkleurd
de vrucht van onze liefde is bedorven
de stem van onze liefde is in de kiem gesmoord
Waarom is zij van mijn zijde weggenomen
waarom is zij weggerukt uit onze liefdesdroom
waarom is zij verdwenen voor mijn ogen
waarom is zij gevallen uit onze liefdesboom