verwarde gedachten die door mijn hoofd dwalen,
het verleden en heden door elkaar halen
tranen huilend in mijn hart,
het lot heeft me weer getart.
de toekomst baart mij zorgen,
haat zit diep verborgen.
emotie's aan de kant,
ben ik wel iemand?
spiegel aan de muur,
gooit steeds olie op 't vuur.
altijd die confrontatie,
maar met wie?
wat is het toch dat mij zo bezighoud?
terwijl ik verdrink in het duister woud.
een woud van smart en pijn,
waarin ik eeuwig verdwijn.
§linda§