Hier zit ik dan zo alleen,
waar ben jij toch heen?
Ik mis je dagen aan een stuk
'sNachts zit ik te dromen over jou
maar jij misschien niet van mij!
Ik weet wel dat je me zegt dat je me graag ziet
maar ik weet niet of dat waar is of niet
Je bent nu voor 3 weken weg
ik hoor niets van je, geen telefoontje
alleen maar een kaartje met daarop misende kusjes!
Ik hoop dat je vlug terugkomt dan zit ik niet met zoveel twijfels
en ik hoop ook dat je me voor 1 keer belt zo weet ik dat je nog steeds aan mij denkt!
xxx