Laat mij slapen en nooit meer wakker worden,
laat mij rusten.
Ik zoek rust na al die pijn,
pijn dat mij teveel is geworden.
Ik wil wakker worden als problemen niet meer bestaan,
als problemen en pijn de wereld hebben verlaten.
Als ik gerust heb wil ik het nog een keer proberen,
proberen om nu wel gelukkig te zijn.
Om een leven te leven als in mijn dromen,
mijn dromen die vol zijn met kleuren.
Dromen waar ik mezelf altijd lachend zie,
maar na zo'n lach schrik ik wakker.
Dan kijk ik in de spiegel,
en zie een persoon met pijn.
Die persoon ben ik,
O, laat me slapen en NOOIT meer wakker worden!!!!!