De 1e keer dat ik je zag,
meteen die mooie lach.
Jij was de reden dat ik niet meer at,
en dat ik steeds meer vergat.
Maar je moest uit mijn hoofd weg,
wat had ik een pech.
Je had iemand anders.
En ik was nog steeds stapelgek!
De 2e keer had ik iemand anders
En jij was gek op mij.
Goh, wat was dat fijn.
Meteen uitgemaakt voor jou.
Maar meer dan 1 keer zoenen kon er niet af.
Toen wist ik het bijna zeker.
Concert van Within Temptation.
En jij bleef maar staan met je armen om mijn middel.
En je bleef me maar 'beschermen'.
Maar we konden niet zoenen.
Jij had weer iemand anders.
Ik vond dat het te lang duurde
en ging zelf ook maar met iemand anders
*zucht*
Maar toen...Vrijdagmiddag bij de fontein.
Jij zei dat je het had uitgemaakt.. VOOR MIJ!!!
Ik wist niet meer wat ik moest doen,
Jou kiezen of jou afwijzen.
Iedereen zei 'afwijzen',
omdat je het toch altijd na 3 weken uit ging maken.
Maar nu weet ik zeker
Die 8 maanden houden we wel vol!
Ik ben er heilig van overtuigt
dat ik niet meer zonder je kan.
en dat dit langer gaat duren dan 3 weken..
En dat hebben we nu al gehaald..
We zijn er overheen!:D
Tim, nu nog meer als een maand zonder jou
Ik mis je al heel erg en zit hier te vereenzamen..
Dit allemaal voor jou..
OMDAT IK VAN JE HOU!!!
****
kuzz
****