Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
WEG GEEFBOOM
weg geefboom
we plukken blaadjes
bloem en
ook de knop
snoeien takken
kappen struiken
eisen alle aandacht op
we hakken stukken
van de kale stam
de laatste sappen stromen
Ineens is alles op
de boom het bos
slurpers op kaal mos
geen blikken meer
hun graaiers beven
bekijken nu elkaar
we eisen aandacht
maar het geven
eist een ander leven
beneden in het gras
verscholen tussen wortels
komen nieuwe scheuten weer
er is hier nooit een laatste keer
wil melker
18/12/2000
Reacties op dit gedicht
Wil vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
poema
:
Zaterdag, februari 17, 2001 21:04
Goede weergave van het ZELFHERSTELLEND vermogen in de natuur.
poema
Over dit gedicht
Auteur:
Wil
Gecontroleerd door:
Carama
Gepubliceerd op:
18 december 2000
Thema's:
[JIJ]
[IK]
[Vriendschap]