Bubbel de bobbel de buik
ik wil je sjans, ik wil je ruiken.
In het water van van de maan
en tussen groene elven.
De kikkers willen kwaken weer
herinner je herinneringen ja.
Kom dichterbij,
krijg je een kusje van mij.
Ook al heb ik gele tanden.
Kom dichterbij,
wanneer ik stink uit m'n mond.
Kus je mij rond op m'n kont.
Zoek m'n vrienden niet meer op voor jou.
Kom de deur niet meer uit.
Dag en nacht aan het scheren.
met de kam door m'n haar.
Ben jij geboren uit bosmos mos.
M'n bol gaat eraan,
en m'n hart raakt los.
Voel 's hoe wulptocht raakt
je lippen brons en zacht.
Als een plek die ik vaag
herinner je herinneringen ja.
Bubbel de bobbel de buik
ik wil je sjans, ik wil je ruiken.
In het water van van de maan
en tussen groene elven.
De kikkers willen kwaken weer
herinner je herinneringen ja.
Zoek m'n vrienden niet meer op voor jou.
Kom de deur niet meer uit.
Dag en nacht aan het scheren.
met de kam door m'n haar.
Bloten rennend schreeuw ik naar de maan.
Ik zie roze lavablokjes gaan.
Herinner je herinneringen,
herinner je herinneringen ja.