Als ik ooit zal zetelen
in het weinig wervelende Vlaamse Parlement,
dan wens ik dat op de stinkende stoel voor mij
een niet nader vernoemd Vlaams nazizwijn zit.
Als deze dolle demagoog
het walgelijke woord neemt,
en laaiend liegt over de Guldensporenslag,
en laf liegt over lamlendig luie Walen,
en luizig liegt over zinloze zaken,
en listig liegt over multiculturele misdaad,
dan neem ik een bevroren blikje
ijskoud Spa-water (blauw of rood),
en giet het weinig warme Waalse water
in zijn oververhitte nazinek!
Gehaat zal ik daarna zijn
door heirscharen Vlaamse dwazen,
en duivels afgetuigd zal ik worden
door de Vlaams-Blok-Jugend (NSV),
maar ze zullen mij niet temmen,
zolang Spa sprank'lend spuit...