Mijn hart gekwetst
door de lief die ik liefheb
Te weten zo weinig vertrouwen
in een wereld die geluk heet
Geluk is in scherven gevallen
Mijn hart diep gekwetst
Mijn vertrouwen aan diggelen
Zonder enig respect
Tranen biggelen naar benee
vol onbegrip over het geheel
Vol verdriet dan zit ik hier
Vol van respect voor het onstaan
van te weinig vertrouwen en respect.