Telkens…
…als ik je zie, dan krijg ik een kriebelend gevoel.
Kijk maar naar mij en je weet wat ik bedoel.
Telkens…
Als ik je zie, dan slaat mijn hart op hol.
Ik kan het tegenhouden, elke keer schiet ik vol.
Telkens…
Als ik je zie, dan krijg ik pijn in mijn buik.
En is het alsof ik je overal ruik.
Telkens…
Als ik je zie, dan word ik warm van binnen.
Dicht in de buurt bij jou, soms weet ik niet wat te beginnen.
Telkens…
Als ik je zie, dat weet ik wat het is.
Elke dag zonder jou is een gemis.
Telkens…
Als ik je zie, wordt ik soms een beetje bang.
Omdat ik steeds meer naar jou verlang.