Waarom heb ik toch zo'n pech?
al mijn dromen, in een keer weg.
Ik had gehoopt op een nieuw begin,
zit er dat niet in?
Mijn hart was vol van liefde,
nu voel ik enkel pijn,
waarom heeft het toch niet mogen zijn?
Waarom laat je niets meer weten?
ben ik nu al reeds vergeten?
Lang heb ik nu gezwegen,
maar ik kan er niet meer tegen.
Ik moet nog een brief gaan schrijven,
want ik wil hier niet meer blijven.
Dus zeg ik nu vaarwel,
ik hoop, ik wordt niet gauw vergeten,
Aan mijn vrienden, dank je wel.
Voor al diegenen, die mij door moeilijke tijden heen hebben geholpen, zeg ik DANK JE WEL!
Maar de pijn, die ik nu ervaren heb, is me echt teveel.
Ik kan er niet meer tegen.
Dit is mijn definitief afscheid, van FREAKS, en de rest van de wereld.
Hou me in goede herinnering!
Voor mijn dierbaren, vooral mijn dochter Marion: Vergeef me!!