Ik zou een zwerver willen zijn...
trekken van het ene oord naar het andere
alleen stoppen daar waar het goed voelt...
contactnemen daar waar je welkom voelt
werken met mensen waar je spirit voelt...
Me laten leiden door die grote liefdeszon
en dan weet ik
dat ik weer halt houd daar waar het nodig is...voor hen en voor mezelf
eeuwig zorgend begaan zijn met
dit is dromen....
er is de familie
er is de band
die ook vraagt om liefde...in wisselwerking
die je niet kan en niet wil lossen...
die ook leven onder die grote Liefdeszon...
waar ik in tweestrijd
af en toe los wil en me dan weer vaster pin...
het is verlangen
Zo puur zo rustig en onrustige tegelijk
zo vredevol en onvredig ineen
tweestrijd...in een
mezelf.