warm, als een cocon
die mijn gehele wezen omvat
trillingen die energie laten stromen
zoals ik nog nooit gehoord had
vertrouwd, zo heerlijk eigen
raakt iedere cel in mij
als zonneschijn, een waterval
voedend, verkwikkend, als God in mij
inspirerend als engelengezang
dat je kern raakt..
als jij spreekt, in tedere klanken
zeg ik "jouw stem, schat, is volmaakt"