Ik had hem in het water willen smijten
Je alles willen verwijten
Onze roos, symbool voor ONS leven
Waarom we dan niet bij elkaar bleven?
Ik mag het niet zeggen, maar 't was toch mijn schuld
Was nog maar net zeventien, had geen geduld
Kon niet anders en was ergens ook best lui
Gaf plotseling aan dat leven de brui
Schaamte, zo erg, om wat ik had gedaan
Dat ik gewoon was vreemdgegaan!
Hoorde, moest dat eigelijk wel?
Geloof je me liefie als ik je nu vertel
Dat het zo moest zijn?
Jij zit nog in mijn hartje hoor
Het is pas net bedaard
En die mooie rode roos
Heb ik nog steeds bewaard
27-11-2000
Soms is het heerlijk om je eventjes aan te stellen !!