Zin in morgen!
Ik heb zin in morgen,
morgen is het feest.
De meester is dan jarig,
er is een heel groot feest.
De kinderen gaan verkleed,
de meester houd het geheim.
Wij hebben een groot cadeau,
samen met elkaar.
Dat gaan wij dan geven,
met een hele mooie kaart.
Hij weet het nog niet,
het is een grote verrassing.
Nou ga ik slapen,
dan is het sneller morgen.
Maar nog een keer ik heb zin in morgen,
dan is het feest!