ik open mijn ogen en zoek jouw gezicht
een spontane reactie zonder dat ik het wil
onbewust zoek ik jou
als ik je zie
vind je me ook
samen kijken we naar elkaar
en beseffen dat we elkaar missen
terugdenkend aan onze avond
even verdwaal ik in herinneringen
die onbeschrijfelijk waren
niet te vergeten
tot ik je haar zie kussen
ik word wakker
ik krijg een krop in mijn keel
loop snel door
ik mis mijn hart ,je nam het met je mee
vorige week lag je nog in mijn armen...