Tennis
Tennis doe ik vaak,
samen met mijn moeder.
Iedere donderdag training,
samen met mijn vriendinnen.
Wij hebben veel lol,
maar tennissen goed.
Je gaat van de 15 naar de 30,
van de 40 naar een game.
Heb je 4 games heb je een set,
na 2 set heb je gewonnen.
Ik tennis mini,
volwassenen tennissen groot veld.
Dit is nou mijn hobby,
en mijn trainer hete robbie.
De trainer nu het Camiel,
mijn vorige bob.