Genietend ven de stilte
zittend heel alleen
maakt mij los van de kilte
even vergeet ik de wereld om mij heen
Als een engel
zwefend op een wolk
verwijn ik heel snel
van dit vreemde volk
Een andere wereld
gevoel van geluk
een andere dimensie
anders stuk voor stuk
Kon ik maar blijven dromen
maar de wereld, die draait door
kon ik er maar anders komen
helaas zijn daar geen mogelijkheden voor
Ik sta weer op en wandel door
en ik realiseer me daardoor
dat dromen echt uit kunnen komen
maar pas als je wakker wordt