ik weet niet wat ik voel
is wat ik zeg ook wat ik bedoel
wat moet er nog meer zijn
tussen ons leek alles zo fijn
onze beslissing was goed
ik snap alleen niet wat het toch nog met me doet
vriendjes voor het leven
daar willen we allebei naar streven
waarom voel ik me nu dan zo raar
is er dan toch nog een maar
we moeten het de tijd geven
even doorgaan met leven
dan vinden we elkaar terug
maar dat gaat nou eenmaal niet zo vlug
ik wil graag bij je zijn
maar het gevoel daarbij is niet fijn
we zijn vriendjes voor altijd
ben ik je misschien dan toch niet voorgoed kwijt?