het onheilspellende duister viel neer
als de sluier van het gillen om de nacht
snel doorklieft de begeerte van het verlossende licht
de verwonde massa van het zwart
niet verder komend dan de horizon
waar de donkere nacht zijn linies had opgesteld
tot gewelddadig gevecht ontlokt
de begeerte verwoest
door de sterkte overmacht van de zwarte nacht