Mijn ziel bevind zich
in een helderwitte mist
hemelblauw licht straalt op mij neer
veilig, in de warmte
van de kosmos
Die ik zal moeten verlaten
De sprong moet ik wagen
De sprong naar nieuw leven
naar een nieuwe reis
Ik bevind mij in een kleine ruimte
water overal om mij heen
veilig in de buik
van mijn moeder
mijn ziel verlangt
naar de kosmos
naar de veilige warmte
en rust
Wetend, dat hij verder moet
niet terug kan keren
naar de kosmos
een miskraam,
zal het niet worden
mijn ziel is over gegaan
in een kleine baby
In een nieuw leven
Dat opnieuw eindigd
in de kosmos
ons enige thuis