De hersenroes is uitgegleden
omringende evoluties zijn het lichtpunt
God is uit het lichaam verezen
het naar buiten treden, de stunt
Hoef nu niets meer te vrezen, want
ik hou me dom, in wezen
ik hoor nu wat ik hoor
ik zie nu wat ik zie
ik sta terug één stapje voor
hersenroes opgelost in pi.
Frank