Voor mij is liefde pijn
maar het kan ook betekenen gelukkig zijn.
Jij, je moet bij me terug komen
want nu kan ik slechts van je dromen.
Ik heb zo'n mooie herinneringen aan jou
en je weet dat ik van je hou
dat zal ik altijd blijven doen
geef me nog één laatste zoen.
Eéntje die voor eeuwig duurt
want dan ben je in mijn hoofd voor altijd in de buurt.