Gedachten
M’n gedachten hier op papier
Gedachten aan toen
Die staan nu hier
Wat ik toen voelde
En wat ik zei
Voel me nu beter
En dat weet jij
De chat ons medium
Het beeld ons contact
Gevoel laten spreken
Dat is wat ons pakt
In alle oprechtheid
Dat, dat wil ik nooit kwijt
Arie