Van een volle kamer
Naar een lege ruimte
van een drukke thuis
Naar een ander stil huis
Van geluk
Naar eenzaamheid
Van een slecht gevoel
Naar het uiteindelijke doel
Van dit leven
Naar de dood
Naar een opgesloten gevoel
Van een mooie tijd
Naar de stilte toe, voor altijd