Een verdroogde roos
Uitgestorven liefde
't is helemaal dood
Er is geen leven meer
Geen ons
Geen samenzijn
Tijden breken aan
Van ondraaglijke pijn
Het weer wordt grauw
M'n huid verrimpelt
't Is het einde van ons
Het einde van ons samenzijn
Tijden breken aan
Tijden van ondraaglijke pijn
Hoe kun je me dit aan doen?
Wil je me laten lijden?
Wil je me laten uitsterven?
ik snap nu wel dat je me kwijt wil
Maar waarom moet je dan meteen m'n hele leven bederven?