Ik wil stoppen met dit leven
Want ik heb toch niks meer te geven
Ik krijg nooit eens een zoen
Omdat ik niks goed kan doen
Ik bind een touw om mijn keel
Want het word me allemaal te veel
Ik moet die stoel weg schoppen
Anders wil ik misschien wel stoppen
Ojee ik hoor voetstappen
Ik moet hier maar mee kappen
Nee, dat doe ik niet
Ik wil juist dat je me zo ziet
Zo dadelijk kan ik niet meer bellen
Of het navertellen
Daarom heb ik maar opgeschreven
Hoe ik ben gestopt met mijn leven