Twee grote bruine ogen
een klein mopsneusje
staat vrolijk in de lucht
witte stekels een rond gezicht
slaak ik een diepe zucht
zo'n mooi klein mens
kan toch niets anders zijn
dan iemands grootste wens
die voor mij is uitgekomen
het mooiste mannetje
uit al mijn lieve dromen