Ons eerste afspraakje,oh wat wordt dat fijn.
toch ben ik erg zenuwachtig om straks bij jou te zijn.
ik weet niets wat aantrekken,ik weet niet wat doen.
wie weet krijg ik straks wel m'n eerste echte zoen.
ik trek m'n allermooiste kleren aan,
hopelijk zie je me staan.
De bel gaat,ik loop vlug naar de deur.
mama zegt : 'voorzichtig anders krijg je nog , in je jurk,een scheur!'
daar gaan we , ik weet niet wat zeggen:
'mag ik m'n hand in de jouwe leggen?'
hand in hand gaan we op stap,
oh wat gezellig is dat.
de tijd vliegt voorbij,het is al tien uur,
en ik moet bijnna ,vliegensvlug, naar m'n buur.
nu komt het...
wat moet ik doen...
straks doe ik het verkeerd...
jouw zachte lippen op die van mij,
nou, nog nooit was ik , zooo blij.
het afscheid nadert,
we zijn al aan de deur.
'wat ga ik je missen,hopelijk tot de volgende keer,'
'ja hoor , we zien elkaar volgende week weer'