de twijfel is groot,
een moederhart in nood.
moet ik met jou erover praten?
of je echt leren loslaten?
ik mis ons contact zo hard,
het maakt me kwaad en verward.
ik zie jou zo weinig,
dat ik mezelf vernietig.
vernietiging in de stilte,
ik leef in een kilte.
ik wil jou niet kwijt,
het is een innerlijke strijd.
ik moet beseffen dat je volwassen bent,
en je eigen wereld nu verkend.
ach,verstandelijk weet ik het wel,
maar het gevoel is een gekwel.
mijn hart zit gevangen,
in een hevig verlangen.
naar mijn kleine meid,
die nu haar vleugeltjes spreid.
§linda§