Ik zie je nog net staan, daar in de verte
gister was je nog zo tastbaar heel dichtbij
ik voel een langzaam dovend kaarsje
trekt aan mijn leventje voorbij
Haast uit mijn gezichtsveld
Dus ‘k zwaai snel nog even
en blaas een kus jouw richting uit
mijn laatste liefde voorgoed gegeven
Ik bid tot God en kus mijn parels
Het zijn er drie, zij weet waarom
Ik zal echt iedere dag aan haar denken
Met een bloedend hart draai ik me om