kanker,
het vreet je hele lichaam op
het maakt je helemaal kapot
kanker,
je lichaam takelt er van af
je hebt geen enkel verweer
kanker,
als je dat hoort, weet je het
de dood staat al op je te wachten
kanker,
ook al krijg je heel veel steun
binnenin ban je helemaal kapot