Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gevoelens
Machteloos
Verdriet
Eenzaamheid
en pijn
Nu weet ik wat men bedoelt
en precies hoe het voelt
Over dit gedicht
Auteur:
Maike
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[IK]
[Liefdesverdriet]
[]