Er loopt hier een meisje rond,
met een heel sterke blaaskracht.
Zij blaast de donkere wolken weg
voor de zon, die onze harten verwarmt.
Ze heeft zelf een hart van goud,
die ze deelt met haar mama.
En schenkt haar liefde
aan ieder die het verdient.
Soms kan ze wel eens de deugeniet zijn,
maar als je haar in de ogen kijkt
dan kan je niet lang boos zijn op haar.
Want ze vertedert je met al haar liefde.
Ik heb hun ontmoet op mijn pad,
Stilaan groeien we naar elkaar.
En op een zekere dag
gaan we samen op pad,
om liefde en vriendschap te delen
met iedereen die het wil ontvangen.
(Speciaal voor Prutske haar dochter, dat je nog vele keren mag blazen, om de regenwolken te verdrijven voor de zon. Ik hou van jullie allebei)