Ik heb je lief,
zo vreselijk lief,
maar begrijpen, dat doe ik het niet,
ik voel me rijk,
zo vreselijk rijk
omdat jij mij ook lief hebt
maar begrijpen, dat doe ik het niet,
Jij bent bijzonder,
zo vreselijk bijzonder
maar begrijpen, dat doe ik het niet.
Wie weet, ooit op een dag, als ik je heel lang vast mag houden
dan..ja dan zal ik het begrijpen.