Eenzaam alleen, je weet niet waarheen.
Zonder een woord ging hij van je heen.
Zeg maar gerust, wat jij nu voelt.
Omdat ik begrijp, wat je bedoeld.
Liefde is als de wind die niemand gevangen houdt.
Dagen zijn zo leeg, nachten kil en koud.
Maar eens dan komt de tijd, voor jou en mij.
Dan is die eenzaamheid, voor altijd voorbij.
Soms is het net of je nog op hem wacht.
Vergeet je dat hij, jou eenzaamheid bracht.
Deelden zoveel met elkaar vreugde en verdriet.
Zoveel tranen om hem , maar dat ziet hij toch niet.