Terwijl de Maan schaamteloos
Aan de Hemel staat
Bewonderen de sterren
Haar naaktheid
Van verre komen zij
Om haar gedaantewisselingen
Te aanschouwen
De Zon die haar beheerst
Veracht haar
Geeft haar geen blik waardig
Zoals hij ook zijn broeders
Nooit een blik gunt
Hij straalt zijn licht overdag
Gaat onder wanneer
De Maan opstaat om
Te flirten met zijn broeders