Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vragen
Werd jij
door mijn gevoel
voor jou
afgestoten
Of ben ik juist
hopeloos
tekort geschoten
Was er in
wat ons samenbracht
voor jou
nog een gemis
Of miste ik
zelf de kracht
om jou te leren
wat liefde is
Wat is er nou misgegaan
Op welke tweesprong
hebben we gestaan
Waar zijn we verkeerd
afgeslagen
waardoor er geen weg terug
voor ons kan zijn
naar een tweede kans
met elkaar te kunnen leven
Om op al die vragen
antwoord te kunnen geven
is mijn verstand toch
kennelijk net iets te klein
Over dit gedicht
Auteur:
Susan
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[]
[]