Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
(kleine Meid)
je paardestaartje
eigenwijs
danst over
alle pijn
je stuurt
een kaartje
duizend kusjes
zomaar
voor de gein
maar als je lacht
dan lachen soms
je ogen
niet zo mee
je knikt wel ja
maar binnenin
schreeuwt het
veel harder
nee
je schippert
tussen waarheid
tussen bijna
evenwicht
zorgvuldig achter
knuffels
hou je stijf
je ogen dicht
want wie is er
nou de liefste
van wie hou je
nou het meest
hoe lang
is het
geleden
dat ze
samen zijn geweest
al het oude
is verdwenen
al het nieuwe
doet je zeer
waar je steeds
maar niet kan wennen
al probeer je't
telkens weer
van het kastje
van je moeder
naar het muurtje
van je pa
al je woorden
op een weegschaal
en je denkt
bij alles na
en wat stil is het geworden
en zo kil
zo vreemd
zo leeg
't allerliefst
ben je
bij oma
omdat het daar
hetzelfde bleef.....
Over dit gedicht
Auteur:
von
Gecontroleerd door:
simpel
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Verwarring]
[]
[]