Laura
Drie jaar ben je nu alweer.
En nu al behoorlijk slim en bijdehand.
Soms koppig en strontirritant!
Je hebt absoluut een eigen willetje.
Je vindt alles lekker; spinazie,
worteltjes, stoepkrijt en zand!
Je vindt alles interessant en
houdt me dan ook liever niet bij de hand.
Spelen vind je ook heel leuk!
Vooral met mamma's make-up, cd's en telefoon.
Ja, je bent een lieve schat!
Overdag gelukkig al droog en schoon.
Mamma is trots op jou, kleine boef!
Jij hebt pit en karakter.
Daar hou ik wel van.
Zelfs in mijn buik
was je al zo druk als maar kan.
Ik kijk uit naar de avonturen met jou
die nog zullen komen.
Ben benieuwd, ik heb met jou heel veel lol.
Al draai je m'n hoofd soms dol!
Mijn scheet, mijn lekkere zoetekauw.
Heb ik je al verteld hoeveel ik van je hou?
liefs, jou mamma.