kind in wording
de lente zwerft straks in lichte botten
wind bladert in jouw aangezicht
en voedt de morgen
neem plaats waar ook
en reis naar mij
op een schelp wolken
en de draagberrie waarop mijn woorden rusten
ademen wij straks samen
terwijl de lente zwerft
wortel jij als een boom krachtig
in zinnen vol zin droom ik jouw dicht
en spoor in gedachten
naar de werf van de liefde
lentebotten stuwen zich broos
doorheen de armen van jouw beeld
naar mijn zinnen
uit de gedichtenbundel "be-ZINNEN" CRG 1996-2000
volledig te lezen op site www.keukenparlee.homestead.com/poezie.html