lieve schatten
twee woorden, duizend zinnen
diep in mij geborgen
nooit of te nimmer weg van mij
lieve schatten
die mijn zinnen strelen
een ruiker thijm et witte dovenetel
een lach en een traan
behouden toekomst
lieve schatten
steeds diezelfde zin
een zon zijn in de winter
een schaduw in de zomer
voor jullie
lieve schatten
vergeet-mij-nietjes
ook mijn zin
vaalroze rozeknoppen
en engelwortels
de taal van de planten
madeliefje : onschuld
rode rozen : liefde en schoonheid
thijm : moed
vergeet-mij-nietje : ware liefde
laurier : adeldom
kamille : kracht bij tegenspoed
vaalroze rozenknoppen : puur en lief
engelwortel : inspiratie
uit de gedichtenbundel “be-ZINNEN” CRG 1996-2000
volledig te lezen op de site www.keukenparlee.homestead.com/poezie.html