Mijn verliefdheid is zo sterk
alleen jammer dat zij mijn liefde niet merk
soms denk ik ze vind me leuk en soms ook niet
maar ja het zal wel weer een droom zijn dat ik voor me zie
ze vind me misschien wel leuk en ik haar
alleen speelt deze droom nu al weer een jaar
misschien dat er ooit nog iets gebeurt
anders moet er iets veel beters komen dat mij weer opfleurt
ik ben iemand die graag alles wil proberen
maar ja zei blijft de gene die mijn leven blijft beheren
ik durf vaak veel te zeggen en open te zijn
maar op liefdesgebied is mijn hartje ontzettend klein
ik zoen haar het liefst de hele dag
alleen moet ik wel weten of het van haar mag
ik hoop het vlug te weten
want dan kan ik al die onzekerheid eindelijk vergeten