Zeventien Jaar !!
Twee verliefde mensen vonden eindelijk elkaar,
Het duurde niet lang, of zij werden een paar.
Ze zweefde allebei gelukkig in de wolken,
Hun harten waren gewoon aan het kolken.
Die ogen fonkelden vol van schittering,
Dat was liefde, wat een mooi ding.
Met af en toe zijn ups en downs,
Ze bleven toch twee leuke clowns.
Samen gingen ze ook altijd gezellig op pad,
Lachen,gekken, dollen, tot ze zeiden we zijn het zat.
Maar toch kwam die verdomde sleur,
Ze konden bijna niet meer door dezelfde deur.
In hun harten maakten iets ze verschrikkelijk boos,
Het was hen niet gegund, ze bleven kinderloos.
Ze werden door dat lot uit elkaar gedreven,
Maar hebben het er voor over, een nieuw leven.
Dat is wat twee verliefde mensen kunnen opbrengen,
Straks hun geluk en liefde nog even te verlengen.
Zwevend op hun wolk, turend naar beneden,
Zijn weer gelukkig, hun hart is weer tevreden.
Ze hebben geknokt, hadden het bijna voor mekaar,
Gehuwd zijn, die mooie verrukkelijke :Zeventien Jaar!