Voor mijn zoontje Damian (02-06-2002)
Lieve Damian,
mooi en klein,
wij zullen er altijd
voor jou zijn
Vredig slapend
in onze armen
weet jij alle harten
steeds weer te verwarmen
Je bent een geschenk,
"a bundle of joy"
Lief ventje,
jij maakt het leven weer mooi