Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
2000
Het is dan eindelijk aangebroken.
Space autootjes vliegen door de bomen.
Dat verwacht je tenminste van de 21ste eeuw.
Maar er is niks veranderd(geeuw)
Dat is nu 2000 dan.
Daar verwacht je dan toch wel meer van!!!!
Dit gedicht is gedaan op maandag middag.
Dus mocht er niks van kloppen.
geef mij dan niet de schoppen.
Groetjes de 19e eeuw.
fffjffjfj
Over dit gedicht
Auteur:
patricia
Gecontroleerd door:
bevertje
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Toekomst]
[]
[]