als een kleine vrouw lag jij daar
je was voor dit leven klaar
nu ga je naar een andere oord
waar je kunt leven ongestoord
helaas heb ik je niet veel beter kunnen leren kennen
je bent nu weg en dat word wel wennen
zeker omdat je voor mij ook een oma werd
maar die weg is nu helaas verspert
toch zal ik jou nooit vergeten
jij staat in mijn geheugen gebeten
als een lieve kleine vrouw
kon ik maar wat langer zijn bij jou
je bent nu wel een heel gemis
en denk maar niet dat ik je uit mijn geheugen wis
nee jij met die lieve lach en dat warme hart
maar nu begin je daar een nieuwe start