Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ANGST
Ik ben bang
waarom weet ik niet
misschien zit er in mezelf iets wrang
ik wou dat alle vrees mijn hoofd verliet
Het is alsof ik zit in een gevang
het doet me veel verdriet
ik hou mijn tranen in bedwang
ik wil niet dat iemand me zo ziet
Ik zou het willen uitgillen
zeggen aan mensen
met welke problemen ik zit
Maar de angst doet mijn stem verstillen
al mijn dromen en wensen
zinken en borrelen terug in de vergeetpit
Over dit gedicht
Auteur:
Anoniem
Gecontroleerd door:
bevertje
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Onzekerheid]
[]
[]