Zwijgzaam, alleen
Mysterieus en verlaten
Hoe zou hij denken
Waarover zou hij praten?
Hij spreekt met zijn ogen
En leeft zijn leven
Alleen, in zichzelf
Hoewel hij zoveel heeft te geven
Wat hij te geven heeft
daar weet niemand van
Zelfs hij niet, tot de dag komt
dat hij ontdekt dat ook hij geven kan.